Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přeskočit na hlavní obsah
  • Praha 3
  • Čistá trojka
  • Mobilní rozhlas
  • Antigraffity program
  • Trhy na Jiřáku
  • Pravidla podporovaného bydlení

Sousedství plná spolupráce: Workshop pro rozvoj komunit

Přijďte se dozvědět, jak vytvářet sousedství plné života a spolupráce! Na workshopu se zaměříme na základy komunitního rozvoje a metodu ABCD (Asset-Based Community Development), která staví na silných stránkách místní komunity. 

Přijďte se dozvědět, jak vytvářet sousedství plné života a spolupráce! Na workshopu se zaměříme na základy komunitního rozvoje a metodu ABCD (Asset-Based Community Development), která staví na silných stránkách místní komunity. Naučíte se, jak zapojit obyvatele do společných akcí, mapovat a využívat místní zdroje a budovat silné sousedské vztahy.
Čekají vás interaktivní aktivity, sdílení zkušeností a konkrétní tipy pro rozvoj vaší komunity. Workshop je také dobrou příležitostí k setkání a vzájemné inspiraci napříč místními aktéry
lektorka: Helena Masníková (Nadace Via)
KDY: čtvrtek 24. října 2024 (17:00-20:00)
KDE: usedlost Krenovka, Husitská 22, místnost ArtHub (multimediální místnost v 1. patře v levé části objektu – vchod blíže k divadlu Ponec)
Prosím, zaregistrujte svůj zájem o účast na workshopu na tomto odkaze: https://forms.office.com/e/FkeZAjracJ (ideálně do 16. října)
Budeme rádi, když nám dáte vědět i tehdy, pokud se nezúčastníte.

Vstup zdarma, drobné občerstvení zajištěno.

Kontakt: komunitni.koordinatorka@praha3.cz

Workshop pořádá MČ Praha 3 ve spolupráci s Nadačním fondem Agora 7 za podpory Ministerstva pro místní rozvoj ČR a Nadace Via

 

Sdílet:

Událost trvá:

od 24. 10. 2024 17:00
do 24. 10. 2024 20:00

Přidat do Google kalendáře
Login