Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přeskočit na hlavní obsah
  • Praha 3
  • Čistá trojka
  • Mobilní rozhlas
  • Antigraffity program
  • Trhy na Jiřáku
  • Pravidla podporovaného bydlení

Zábory bez zábran - praktická příručka pro pořádání akcí pod širým nebem

Aktualizovaná verze příručky je teď k dispozici v tištěné podobě. Vyzvednout si ji můžete  např. v Infocentru Prahy 3, v KC Vozovna, Atriu Žižkov nebo na pobočkách městské knihovny Vozovna a Žižkov. 

"Zábory bez zábran - Jak uspořádat akci pod otevřeným nebem" je ideálním průvodcem pro ty, kteří plánují pořádat události venku, ať už se jedná o sousedskou snídani, kulturní akci nebo třeba busking. Přestože tato užitečná příručka vyšla již před rokem ve formátu PDF, nově se může pochlubit tištěnou podobou, která vám umožní jednodušší prolistování a rychlé vyhledání potřebných informací. Obsahuje návod, jak zažádat o zábor veřejného prostranství a množství praktických tipů souvisejících s pořádáním akce. Toto nové vydání obsahuje aktualizované kontakty a ceník. 

Příručku si můžete vyzvednout například v Infocentru Prahy 3, v KC Vozovna a Atriu Žižkov nebo na pobočkách městské knihovny Vozovna a Žižkov. 

zbz          zbzp1

 

                    

          

 

 

 

Ke stažení v pdf.

Sdílet:

Vendula Guhová

13. 03. 2024

Login