Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přeskočit na hlavní obsah
  • Praha 3
  • Čistá trojka
  • Mobilní rozhlas
  • Antigraffity program
  • Trhy na Jiřáku
  • Pravidla podporovaného bydlení

Lavičky na chodníku - dejte vědět, kde vám chybí

Možná jste si všimli, že na podzim přibyly lavičky na chodnících. Kapacity stále jsou. Dejte nám prosím do 29. 1. vědět, kde vám lavička chybí. 

Na podzim v ulicích Prahy 3 přibylo 31 laviček. Akci realizovalo hl. m. Praha (TSK - odd. správy mobiliáře), přičemž umístění vytipovala Praha 3. Jelikož akce byla úspěšná a jsou kapacity i nadále v osazování pokračovat, sbíráme další podněty pro umístění laviček na chodnících (ne v parcích a na náměstích). Pokud vám někde na chodníku lavička chybí, označte prosím místo v mapě (viz červené tlačítko níže) a ideálně k tomu připojte odkaz na fotografii. Vytipovaná místa budou následně prověřena z hlediska průchodnosti, bezpečnosti atd. Místa, kde bude možné lavičku umístit, budou předána k realizaci. Pokud by počet vytipovaných a schválených míst převyšoval kapacitu laviček, vybereme jen ta nejvíce požadovaná umístění. Předpokládáme, že v létě už bychom si mohli nově posedět.


Anketa - Lavičky na chodnících

 

Podněty na umístění laviček můžete také posílat na email: anketa@praha3.cz

Děkujeme. 

 

MAPA INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ P3

Sdílet:

Karel Světlík

15. 01. 2024

Login