Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přeskočit na hlavní obsah
  • Praha 3
  • Čistá trojka
  • Mobilní rozhlas
  • Antigraffity program
  • Trhy na Jiřáku
  • Pravidla podporovaného bydlení

Dotazník ke Slezské v polovině října

Městská část zahajuje studii, která bude hledat novou podobu Slezské ulice v části mezi Řipskou a náměstím Jiřího z Lobkovic.

Městská část zahajuje studii, která bude hledat novou podobu Slezské ulice v části mezi Řipskou a náměstím Jiřího z Lobkovic.

Slezská leží mezi dopravně významnější Vinohradskou a Korunní, má tedy potenciál být klidnou rezidenční ulicí. Současný stav tomu však neodpovídá. Tranzitní průjezd aut, stožáry uprostřed chodníku, na který najíždějí parkující auta, chybějící stromy, málokdo si troufne poslat děti do školy na kole... To je jen několik témat, kterými se studie bude zabývat.

Zajímá nás názor vás všech, kteří v této lokalitě žijete, vodíte děti do školy, pracujete nebo jen procházíte. Na podzim se budete moci do plánování zapojit. Na webu a v dalších informačních médiích městské části Praha 3 naleznete v polovině října odkaz na on-line dotazník s mapkou, do kterého budeme moci napsat své zkušenosti s touto lokalitou a náměty na změny. V papírové podobě bude dotazník v informačním centrum MČ na rohu nám. Jiřího z Poděbrad a ul. Milešovské rovněž od poloviny října. Tam jej budete moci vyplněný i odevzdat.

Výsledky dotazníku budou podkladem pro tým architekta Davida Mareše, který veřejnosti představí první návrh nové podoby Slezské ulice na začátku roku 2021 k podrobnému připomínkování. Na základě toho pak bude studie dopracována.

Login