Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přeskočit na hlavní obsah
  • Praha 3
  • Čistá trojka
  • Mobilní rozhlas
  • Antigraffity program
  • Trhy na Jiřáku
  • Pravidla podporovaného bydlení

HLASUJTE PRO SVŮJ OBLÍBENÝ OBCHOD - VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ O NEJOBLÍBENĚJŠÍ OBCHODY NA PRAZE 3

Do konce srpna můžete dát hlas svému oblíbenému obchodu. 3 vylosovaní hlasující získají poukázku v hodnotě 1000,- Kč na nákup v jednom z vítězných obchodů.

HLASOVÁNÍ

Během června jste nominovali 64 obchodů do soutěže (seznam nominovaných). Je mezi nimi 12 obchodů s potravinami od supermarketů po večerky, 9 květinářství, 5 papírnictví, 3 lahůdky, 3 obchody s oblečením, 2 železářství, 2 instalatérské potřeby, 2 bezobalové obchody a mnoho dalších. Všechny nominované obchody včetně důvodů k nominaci najdete přehledně v mapě. Poslední odkaz na kartě obchodu vás přesměruje na hlasování. 

Hlasovat můžete do konce srpna. Každý má 1 hlas. Pokud nemáte internetové připojení, můžete se zastavit s telefonem v Infocentru (Milešovská 1, po - pá 8-18h, so 8-14h), kde vás hlasováním provedou. 


    HLASOVAT


 

PRAVIDLA

- nominovat jste mohli jeden obchod (červen)

- hlasovat můžete pro jeden obchod (červenec - srpen)

- vítězové budou vyhlášeny ve 3 oblastech: 1. západní Žižkov (hranicí je ulice Jana Želivského), 2. východní Žižkov, 3. Vinohrady.

soutez-mapka-oblasti


- vítězné obchody budou odměněny plaketou, miniprofilem v Radničních novinách a speciálním označením v mapě soutěžících obchodů 

- 3 vylosovaní hlasující dostanou poukázku v hodnotě 1000,- Kč na nákup ve vítězných obchodech  

 

 

Soutěž Můj oblíbený obchod navazuje na úspěšnou soutěž Můj oblíbený podnik, která se konala minulý rok. 

 

 

 

Sdílet:

Karel Světlík

14. 07. 2023

Login