Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přeskočit na hlavní obsah
  • Praha 3
  • Čistá trojka
  • Mobilní rozhlas
  • Antigraffity program
  • Trhy na Jiřáku
  • Pravidla podporovaného bydlení

Návrh proměny Slezské je na stole — zapojte se do plánování

Právě nyní se dostáváme do další fáze společného plánování. Od 15. do 24. března probíhá veřejné představení návrhu studie a druhé kolo připomínkování, do něhož se můžete zapojit.

Vzhledem k trvající pandemické situaci proběhne představení návrhu opět on-line formou — a to prostřednictvím videoprezentace a on-line dotazníku, kde budou mít všichni účastníci možnost vy jádřit se k jednotlivým tématům, napsat své připomínky, komentáře a zpětnou vazbu. Po zapracování vašich připomínek bude studie finalizována.

V loňském roce městská část Praha 3 zahájila proces přípravy koncepční studie pro ulici Slezská. Na podzim 2020 proběhlo první kolo projednání s veřejností. V říjnovém anketním průzkumu se sešlo velké množství komentářů, zkušeností a podnětů od obyvatel a dalších uživatelů nejbližšího Slezské. Hlavním tématem připomínek byla většinou chybějící zeleň, dále problematické parkování aut a také nedostatečná kvalita chodníků a přechodů. Výsledky průzkumu následně sloužily týmu architektů jako podklad při zpracování návrhu studie. Závěrečná zpráva z průzkumu je ke stažení zde.

Připomínkování návrhu proměny Slezské ulice proběhlo on-line formou od 15. do 24. března 2021.

Stále si můžete pustit video prezentaci návrhu

 

Youtube video

 

URL adresa: https://youtu.be/sJwpzDY0Sp4

Výkresy a materiály k návrhu studie si můžete prohlížet na adrese: http://bit.ly/slezska-vykresy

Login