Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přeskočit na hlavní obsah
  • Praha 3
  • Čistá trojka
  • Mobilní rozhlas
  • Antigraffity program
  • Trhy na Jiřáku
  • Pravidla podporovaného bydlení

Anketa k budoucí podobě otevřeného vnitrobloku Flóra

Vnitroblok mezi ulicemi Slezská, Jičínská, Čáslavská a Vinohradská bude v budoucnu ve více fázích revitalizován. 

Vnitroblok mezi ulicemi Slezská, Jičínská, Čáslavská a Vinohradská bude v budoucnu ve více fázích revitalizován. Vnitroblok se dlouhodobě potýká s nepořádkem (nevyřešené umístění odpadních kontejnerů), pobytem nežádoucích osob a nelegálním parkováním ve dvoře, což jsou věci, které budou řešeny prioritně.

Pokud ve vnitrobloku bydlíte a nestihli jste se vyjádřit přímo na místě 6. a 8. dubna, pak můžete prostřednictvím ankety.

Ať už do vnitrobloku rádi chodíte na hřiště nebo jste návštěvník teprve budoucí, i pro vás je následující anketa (zejm. část týkající se parku a hřiště).

Anketa poběží do 30. 4. zde → https://forms.gle/FL93uf4oC1Eg7s1K6

Náplní osobních konzultací bylo shrnutí předchozích snah a sběr podnětů na klíčová témata 1) Popelnicová stání, 2) Park a dětské hřiště, 3) Zpevněné povrchy a parkování. Cílem bylo získat podrobný popis představ a potřeb uživatelů a zjistit jejich priority. Získané výsledky spolu s anketou poslouží jako podklad pro studii celkové obnovy vnitrobloku.

Vyplňovat můžete do pátku 30. dubna 2021.Konzultace na místě i anketu pro vás organizuje spolek Bieno ve spolupráci s MČ P3.

  Kontakt:
  Karel Světlík, koordinátor participace
  tel.: +420 222 116 509
  e.mail: svetlik.karel@praha3.cz

Login